Rosbief en rauwkost met zoutdip

4
15 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonmaken en in langwerpige stukken snijden. Bospeen schoonmaken en klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Rauwkost op bord leggen. Sneetjes brood met boter besmeren en elk sneetje 2 keer diagonaal in stukken snijden. Driehoekjes brood met rosbief beleggen en op schaal leggen. Zout in zoutmolen malen en in bakje doen. Schotel serveren en aan tafel rauwkost en brood in zout dopen.

Rosbief en rauwkost met zoutdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept