Carpaccio met balsamicodressing

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren en af laten koelen. Carpaccio over vier borden uitspreiden. Tomaten fijnsnijden. Rucola en tomaten over borden verdelen. Pijnboompitten over carpaccio strooien. Dressing goed schudden en over gerecht sprenkelen. Met stokbrood serveren.

Carpaccio met balsamicodressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept