Zoek
Antipasto-salade
4
10 min
Albert Heijn
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g romaatjes (bakje )
150 g mozzarella piccolini
15 g basilicum (zakje)
45 g gebakken spekblokjes (bakje 85 g)
4 el olijfolie
1 el azijn
4 el pesto alla Genovese (pot 190 g)
1 ciabatta
Bereiding
1
Was en halveer de tomaatjes. Laat de Mozzarella uitlekken en halveer. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes.
2
Verdeel de tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes en meng over de borden. Klop de dressing van olie, azijn en pesto.
3
Meng de dressing door de salade. Serveer de salade met de sneetjes ciabatta en besmeer met pesto.
Antipasto-salade is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasto van groenten met balsamicovinagrette
15 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasto-Kwartet
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasto Mistra
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasto Van Aardappelreepjes, Pijpajuintjes En Salsa Verde
0-10 min -
Bekijk recept