Zuurkoolsoepje met Parmaham

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 1 plak Parmaham fijn. Verhit 1 el olie in een pan, fruit de sjalot en bak de Parmaham mee. Schep de zuurkool en de helft van de tijm erdoor. Voeg de bouillon toe. Laat de soep 10 min. zachtjes koken. Zet de ovengrill aan op de hoogste stand. Bestrijk de rest van de plakken Parmaham dun met de rest van de olie en leg op een bakplaat. Schuif de plaat bovenin de oven en bak de ham in krokant. Blijf erbij want het kan snel gaan. Roer ondertussen de room door de soep, breng de soep nogmaals aan de kook en breng op smaak met peper en zout. Schep de soep in 4 kleine borden, strooi de rest van de tijm erover en leg de Parmaham op de rand van het bord.

Zuurkoolsoepje met Parmaham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept