Kruidige soep van rundvlees

4
35 min, voorbereiden 135 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok 1 el olie verhitten en kruidenpasta zachtjes aanfruiten. Bouillon erbij schenken en geheel ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Intussen in pan met kokend water bami ca. 4 minuten laten wellen. In zeef goed laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Koriander grof hakken. Bouillon boven kom zeven. In wok opnieuw 1 el olie verhitten en blokjes vlees al omscheppend bruin bakken. Bouillon erbij schenken en ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Op smaak brengen met citroensap en sojasaus. In vier grote kommen bergje bami leggen. Hierover taugé, bosui en koriander verdelen. Hete bouillon met vlees erover schenken. Direct serveren.

Kruidige soep van rundvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept