Aardappel-groentepannetje

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in 4 stukken. Snijd de kool in smalle reepjes en de wortels in blokjes van 1 centimeter. Verhit de boter in een pan en voeg de aardappelen, kool, wortels en ui toe. Laat alles 5 minuten stoven, doe er vervolgens de wijn en de kippenbouillon bij. Voeg de kruidnagels, het laurierblaadje en de tijm toe en laat 15 minuten zacht koken. Snijd de rookworst in plakken, voeg ze toe en laat nog eens 10 minuten zacht koken. Serveer in diepe borden.

Aardappel-groentepannetje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofpotje met tuingroenten, groentepannetje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni met gehaktballetjes en rijkgevulde groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepannetje met gerookte kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept