1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Maal 5 eetlepels olie met de teen knoflook en de helft van de peterselie fijn met de staafmixer of in de keukenmachine. Breng de olie op smaak met zout en (versgemalen) peper. Halveer de plakken ciabatta. Bestrijk de plakken met het kruidenmengsel, leg ze op een ovenrooster en bak ze in 5 minuten goudbruin. Bereid de ossenstaartsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de shii-takes in grove repen en snijd de rest van de peterselie fijn. Verhit 1 eetlepel olie in een antiaanbakpan en bak de paddenstoelen op hoog vuur al omscheppend bruin. Schep er de peterselie door (houd wat apart ter garnering) en breng op smaak met versgemalen vierseizoenenpeper. Schep de paddenstoelen in 4 soepborden, schenk er voorzichtig de soep omheen. Serveer de ciabattatoast bij de soep.
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen is een recept van Albert Heijn