Wildbouillon met truffelolie en mihoen

2
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan wildfond met 200 ml water aan de kook brengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Mihoen ca. 4 min. in soep laten wellen. Soep over twee diepe borden verdelen en bestrooien met selderij. Soep besprenkelen met citroensap en truffelolie.

Wildbouillon met truffelolie en mihoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept