Wildspiesje met honing-mosterdsaus

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Onderkant van stoneleeks afsnijden. Voor garnering 2 stoneleeks in dunne schuine ringen snijden, rest schuin in stukjes van ca. 3 cm snijden. Biefstukjes elk in 8 blokjes snijden. Blokjes vlees om en om aan satépennen rijgen. In steelpan 1 eetlepel olie verhitten, stoneleek ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Slagroom erbij schenken, mosterd en honing erdoor roeren. Slagroommengsel aan de kook brengen en dan op laag vuur warmhouden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Vlees met rest van olie bestrijken en bestrooien met zout en peper. Vlees in 3-4 minuten rondom bruin en van binnen rosé grillen. Spiesjes op borden leggen. Saus ernaast schenken en garneren met ringetjes stoneleeks.

Wildspiesje met honing-mosterdsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wildspiesje Met Honing-mosterdsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honingmosterdsaus
Bekijk recept