Fricandeau met artisjokkentapenade

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de artisjokharten in de keukenmachine of met de staafmixer met de mayonaise en het citroensap, breng op smaak met zout en peper. Verdeel de fricandeau over 4 borden. Smeer er een laagje artisjokkenpuree op. Garneer met de veldsla, de kappertjes en (versgemalen) peper.

Fricandeau met artisjokkentapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept