Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

8
15 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vouw de halve plakjes rosbief dubbel en rol ze tot roosjes. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met peper en zout. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat blokjes biet en garneer met een schepje mierikswortelroom.

Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rosbiefroosjes Met Biet En Mierikswortel
10-20 min -
Bekijk recept