Carpaccio met venkel

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vul een bakje met water en ijsblokjes. Schaaf de venkel in zo dun mogelijke plakken en leg ze 30 min. in het ijswater, zodat ze knapperig worden.
  • 2 Klop een dressing van het citroensap, de olie en de mosterd. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel de carpaccio over 4 borden. Klop de dressing nog even door en lepel de helft van de dressing over het vlees. Dep de geschaafde venkel met keukenpapier droog. Verdeel de venkel en kappertjes over de carpaccio. Druppel de rest van de dressing over de borden en maal er zwarte peper over.

Carpaccio met venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept