Groene asperges met boerenham en oude kaas

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in 8 min. hardkoken, onder koud water afspoelen en pellen. Eieren in grove stukjes snijden. Ham in smalle repen en daarna in piepkleine blokjes snijden. Bieslook fijnsnijden. In pannetje boter smelten. Pan van vuur nemen en hamblokjes, ei en bieslook erdoor roeren. Naar smaak zout en peper toevoegen. Houtachtige uiteinden (2-4 cm) van asperges afsnijden. In wijde pan of aspergepan asperges in 10 min. beetgaar koken. Kaas met dunschiller in krullen schaven. Hamsaus op laag vuur verwarmen. Asperges laten uitlekken en met koppen naar dezelfde kant op vier borden leggen. Hamsaus over asperges lepelen en kaaskrullen losjes erover strooien.

Groene asperges met boerenham en oude kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept