Rosbiefrolletjes met artisjok

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Artisjokharten laten uitlekken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Dressing kloppen van olie, azijn, zout en peper. Veldsla over vier borden verdelen. Artisjokharten halveren, omwikkelen met rosbief en op veldsla leggen. Rolletjes bestrooien met zout en peper. Garneren met tomaatjes en pijnboompitten. Salade besprenkelen met dressing en bestrooien met (versgemalen) peper.

Rosbiefrolletjes met artisjok is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Japanse rosbiefrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige rosbiefrolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Salade met rosbiefrolletjes
30 min-
Bekijk recept
Aubergine-rosbiefrolletjes met pikante muntsaus
40 min Voorgerecht
Bekijk recept