Wildbouillon met fijne groenten

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haricots verts schoonmaken en halveren. Maïskolfjes in dunne plakjes snijden. In steelpan met ruim water en zout haricots verts en maïsplakjes in ca. 3 à 4 minuten beetgaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken, in stukjes van 4 cm snijden en stukjes in lengte in flinterdunne reepjes snijden.
  • 2 In pan wildfond met 2 potten water en sherry aan de kook brengen. Haricots verts en maïs toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Wildbouillon in vier diepe borden scheppen, in midden bergje bosui leggen en op rand van borden twee kaasstengels leggen.

Wildbouillon met fijne groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept