Soepstengels gewikkeld in parmaham

8
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Houd grote blaadjes basilicum apart. Maal de rest van het basilicum, de olijven, kappertjes, olijfolie en knoflook tot een grove tapenade. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
  • 2 Schep een eetlepel tapenade in de hoge glaasjes. Breek de soepstengels doormidden en leg om iedere halve soepstengel een basilicumblaadje en wikkel er een plakje parmaham omheen. Steek de stengels in de tapenade.

Soepstengels gewikkeld in parmaham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Eenvoudige courgettesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept