1 Roer in een kannetje de sjalot, mosterd en azijn door elkaar en laat dit 5 min. staan. Roer vervolgens de olie door de dressing en voeg naar smaak zout en peper toe.
2 Schil intussen de knolselderij en schaaf of snijd deze in heel dunne plakken. Kook de knolselderij in ruim kokend water met zout in ca. 4 min. beetgaar. Schep de plakken met een schuimspaan uit de pan en laat ze op een bord uitdampen. Snijd de appels in dunne plakken.
3 Verhit een koekenpan zonder vet en verwarm de pastrami al omscheppend 2 min. in de hete pan.
4 Verdeel de helft van de plakjes knolselderij over 4 borden en druppel er wat van de dressing over. Verdeel daarover de helft van de appel en vervolgens de helft van de pastrami. Herhaal de laagjes. Druppel de rest van de dressing rond en over de lasagne.
Lasagne van knolselderij, appel en pastrami is een recept van Albert Heijn