Zalm op toast met citroenroom

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd het brood in plakken van ca. 1 cm dik. Rol ze plat met de deegroller en bestrijk ze met 3/4 van de olie. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 6-8 min. goudbruin en knapperig.
  • 2 Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en meng met de crème fraîche. Snijd de helft van de dille fijn en voeg toe. Schep in een serveerkom, maak in het midden een kuiltje en schenk de rest van de olie erin.
  • 3 Garneer de zalm met de rest van de dille. Serveer met de saus en de toast. Lekker met een partje citroen.

Zalm op toast met citroenroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mosselen met citroenroom en peterselie
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelkoeken met citroen
20 min Snack
Bekijk recept
Citroen-frambozenschuimgebak met citroengranita
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept