Forel op toast

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 4 dunne sneetjes van het brood. Haal het zachte binnenste uit de rest van het brood en week het in de melk. Rooster de amandel 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Snijd de cherry tomaten in kwarten.
  • 2 Knijp het geweekte brood uit en leg het in een kom. Voeg de paprika's, het vocht uit de pot, de knoflook en 2/3 van de amandel toe. Pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Besprenkel elk sneetje brood met 1 el olie en gril 3 min. aan elke kant in de grillpan. Verdeel de forel erover, bestrooi met de rest van de amandel en garneer met de tomaat. Serveer de saus apart.

Forel op toast is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept