Makreelrillette met toast

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp 1 theelepel van de groene schil van de lime. Halveer de vrucht en pers de helft waarvan de schil geraspt is uit. Snijd van de andere helft halve partjes. Maak de makreelfilet los. Roer de losgemaakte makreel door de boter met het limesap en de limerasp. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Doe het makreelmengsel over in een bakje en laat het 1 uur in de koelkast opstijven. Rooster het brood in de broodrooster en snijd het in repen. Serveer de makreelrilette met toast en wat partjes lime.

Makreelrillette met toast is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Toastje met makreelrillette
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met makreelrillette
10 min Snack
Bekijk recept
Salade met makreelrillette
35 min
Bekijk recept
Makreelrillette met toast
15 min Snack
Bekijk recept