Steek uit de boterhammen met een steekring 8 rondjes. Wrijf ze in met het doorgesneden teentje knoflook.Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de broodrondjes heel kort in de pan. Schenk 100 ml olijfolie in een pannetje en voeg 2 theelepels kerriepoeder toe. Zet een kookthermometer in het pannetje en verwam de olie langzaam tot 80 °C. Neem het pannetje van het vuur. Klop de slagroom dik lobbig, meng 1/2 theelepel kerriepoeder en de mayonaise erdoor. Breng op smaak met suiker, zout en peper. Zet dit in de koelkast. Maak de avocado en appel schoon en snijd het vruchtvlees van beide in kleine blokjes. Besprenkel dit direct met citroensap om verkleuren te voorkomen. Meng het uitje en de koriander, 1-2 eetlepels olijfolie en naar smaak zout en peper door de avocado met appel. Meng de garnalen met 1 eetlepel olijfolie en naar smaak peper, zout en citroensap. Wrijf de kerriemayonaise door een zeef en schep de mayonaise in de kidde.
Taartje van avocado met appel en garnalen van Arlette Swartjes is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes