Torentje van tonijn en tomaat

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bosuitjes in ringen. Meng met de tonijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Steek met een glas (Ø 8-10 cm) 8 rondjes uit het brood. Rooster de broodrondjes in een broodrooster of onder de ovengrill. Snijd 4 mooie plakken van de tomaat. Leg op elk bord een broodrondje, verdeel de helft van de tonijnsalade erover en dek af met een plak tomaat. Schep de rest van de tonijnsalade erop en dek af met de laatste broodrondjes. Knip de bieslook fijn. Snijd de olijven in plakjes. Garneer de torentjes met de bieslook en olijven.

Torentje van tonijn en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept