Garnalenragout met witbrood

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotten pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Broccoli in 4 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. smoren, bloem toevoegen en tot bal roeren. Finesse toevoegen en glad roeren. Saus 2 min. zacht laten koken. Broccoli en garnalen erdoor roeren en door en door verwarmen. Brood roosteren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Brood over vier borden verdelen. Garnalenragout erop scheppen.

Garnalenragout met witbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept

Pasteitje met garnalenragout
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje Garnalenragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje met garnalenragout
Bekijk recept
Garnalenragout
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept