Garnalentaartje

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Bieslook fijn knippen. Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper. Vormpjes invetten. Bladerdeeg in vormpjes leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen en bieslook erover verdelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.

Garnalentaartje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalentaartje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalentaartje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept