Zoek
Garnalentaartje
4
15 min
Albert Heijn
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries pak à 450 g)
½ zakje verse bieslook (à 25 g)
1 ei (M)
100 ml crème fraîche (bekertje à 125 ml)
50 g gemalen jonge kaas (zakje à 150 g)
1 bakje roze garnalen (125 g)
boter of margarine om in te vetten
Bereiding
1
Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
4
Bieslook fijn knippen. Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper. Vormpjes invetten. Bladerdeeg in vormpjes leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen en bieslook erover verdelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.
Garnalentaartje is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Garnalentaartje
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept