Spaghetti met venkel

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wel de rozijnen in 100 ml heet water. Verhit ondertussen 3 el olie in een braadpan en bak de venkel op middelhoog vuur 15 min. Roer af en toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Voeg de ansjovis toe aan de venkel en laat de filets al roerend een beetje uit elkaar vallen. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee. Voeg de kappertjes, de peterselie en het citroensap toe. Schep de pasta met de rest van de olie door het venkelmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.

Spaghetti met venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept