Zwarte tagliatelle met mosselen in de schelp

6
35 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de mosselen schoon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze in een pan, schenk de wijn erbij en breng het geheel aan de kook. Kook de mosselen met de deksel op de pan in 5-7 minuten gaar. Schud de pan 2-3 keer om. Schep de mosselen uit het kookvocht. Verpak de ene helft in aluminiumfolie om de mosselen warmte houden, neem de andere helft van de mosselen uit de schelp. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Fruit in een grote pan de knoflook in de olie goudbruin en warm de uit de schelp gehaalde mosselen even mee. Schep de tagliatelle en de mozzarella erdoor en voeg op het laatst de rucola toe. Garneer de tagliatelle met de mosselen in de schelp.

Zwarte tagliatelle met mosselen in de schelp is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept

Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenolijven
65 min-
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept