1 Garnalen volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Goed droogdeppen. Knoflook pellen en fijn hakken. Steeltjes van peterselie snijden, blad fijn hakken. In kommetje knoflook en tweederde van peterselie mengen met paprikapoeder, mespunt cayennepeper en zout. Paprika's schoonmaken en in brede repen snijden. Paprika in breedte in dunne reepjes snijden. Citroen in 8 partjes snijden.
2 Wok verhitten tot gloeiend heet. Olie over panbodem laten uitvloeien. Kruidenmengsel in wok scheppen en ca. 30 seconden fruiten. Garnalen toevoegen en op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Paprikareepjes toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten roerbakken. Afblussen met sherry. Garnalen over vier bordjes verdelen. Garneren met rest van peterselie en partjes citroen. Serveren met warm stokbrood.
Spaanse paprikagarnalen is een recept van Albert Heijn