Cocktail van roze garnalen met sinaasappel en olijven

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de sinaasappels met een scherp mesje tot op het vruchtvlees. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlopende sap op in een ruime schaal.
  • 2 Klop met een vork de balsamicoazijn en olijfolie door het opgevangen sinaasappelsap. Voeg naar smaak zout toe. Schep de garnalen, partjes sinaasappel en olijven erdoor en laat de smaken in de koelkast in ca. 30 min. intrekken.
  • 3 Schep de cocktail voorzichtig nog een keer door. Verdeel de cocktail over 4 coupes of mooie glazen. Lekker met warme toast met roomboter.

Cocktail van roze garnalen met sinaasappel en olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept