Zoek
Garnalencocktail
8
10 min
Albert Heijn
Voorgerecht
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
250 g cherrytomaten (bakje)
300 g Hollandse garnalen (bakje)
3 avocado's (bijv. Granny Smith)
1 friszure appel (bijv. Granny Smith)
75 g mayonaise
¼ krop ijsbergsla
8 takjes peterselie
Bereiding
1
Snijd de tomaatjes in kwarten. Meng met de garnalen. Breng op smaak met peper en zout.
2
Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd de avocado's in kleine blokjes (brunoise).
3
Schil de appel. Snijd in kleine blokjes (brunoise). Meng de appel en de avocado met de mayonaise.
4
Snijd de sla in dunne reepjes. Verdeel over de cocktailglazen. Verdeel het avocadomengsel erover en schep het garnalenmengsel erop.
5
Garneer met een beetje extra mayonaise en een takje peterselie. Serveer direct.
Garnalencocktail is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept