Frisse caesarsalade op toast

8
20 min
Voorgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd elke Parisienne in 4 lange, schuine sneetjes. Bestrijk dun met 1 el olie en rooster ze in de broodrooster of grillpan tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  • 2 Rasp 60 g kaas in een schaal. Snijd de helft van de ansjovis fijn. Voeg toe en roer met de rest van de olie, de mayonaise, de knoflook en de azijn tot een dressing. Breng op smaak met citroensap en peper.
  • 3 Meng de blaadjes sla door de dressing. Snijd met de kaasschaaf flinters van de rest van de kaas. Verdeel de toast over 8 borden en leg de salade erop. Bestrooi met de kaasflinters. Verdeel de rest van de ansjovis over de salade.

Frisse caesarsalade op toast is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept