Garnalensalade

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Garnalen volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Garnalen droogdeppen en omscheppen met mespunt kruidnagel, kurkuma en komijn. Gember en rode peper erdoor mengen en smaken 10 min. laten intrekken. Koriander, limoensap en zout naar smaak door tomaat scheppen. Tomatensalade over vier borden verdelen. In wok olie verhitten. Garnalen (met marinade) ca. 5 minuteb roerbakken, tot ze gaar zijn. Garnalen over tomatensalade verdelen.

Garnalensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept