Salade met radijs en ansjovisdressing

4
15 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ansjovis met 4 el olie en het citroensap in een kom tot een dressing. Voeg flink wat peper toe. Schep de sjalotten om in een bakje met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de sjalotten ca. 3 min. zodat ze wel een grillsmaak hebben maar nog niet volledig gaar zijn. Keer ze halverwege. Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Meng ze met de krulsla en schep de dressing er doorheen. Verdeel de gegrilde sjalot over de salade.

Salade met radijs en ansjovisdressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde paprikasalade met ansjovisdressing
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met ansjovisdressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese koolfrittata met ansjovisdressing
30 min-
Bekijk recept
Groene groentesalade met minimozzarella
30 min-
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept