Radijs met knoflook-ansjovisdip

4
50 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen. In steelpan melk met knoflookteentjes aan de kook brengen en in ca. 30 minuten zachtjes laten inkoken tot ca. 1 1/2 dl. Intussen radijs wassen en schoonmaken. Aan elk radijsje stukje groen laten zitten. Ansjovisfilets laten uitlekken en met melk en knoflook in keukenmachine of met staafmixer pureren tot gladde saus.
  • 2 Knoflook-ansjovisdip op laag vuur al roerend verwarmen. Boter en olie toevoegen en saus al roerend verwarmen tot egaal mengsel. Op smaak brengen met peper. Dipsaus op rechaud serveren. Radijsjes erbij geven en erin dippen.

Radijs met knoflook-ansjovisdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentespiesen met ansjovisdip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met ansjovisdip
15 min Snack
Bekijk recept
Groenten met ansjovisdip
20 min Snack
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept