1 Pel de garnalen en bewaar de schillen. Snijd met een scherp mesje de rug van de garnaal open, verwijder het darmkanaal (het donkere sliertje). Snijd de peper in grove stukken. Verhit 2 el olie in een grote pan, bak hierin al omscheppend op hoog vuur de garnalenschillen met de peper, gember, citroengras en korianderzaad. Schenk er 1,5 liter water bij, breng aan de kook, laat op laag vuur nog 30 minuten koken. Verhit de grillpan, bestrijk de garnalen met 2 el olie en gril ze in 2-3 minuten roze met grillstreep. Zeef de bouillon, schenk de kokosmelk erbij. Breng op smaak met de vissaus, limesap en zout. Schenk de garnalen-kokossoep in 4 kommen en serveer de gegrilde garnalen erin of hang ze aan de rand. Bestrooi ruim met grof gesneden koriander en eventueel nog wat ringetjes verse rode peper naar smaak.