Lentebouillon met peultjes en garnalen

6
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Citroen goed schoonboenen en schil fijnraspen. Fond met citroenrasp en 750 ml water aan de kook brengen. Peultjes schoonmaken en in ruitvorm snijden. Peultjes aan bouillon toevoegen en in 3 min. beetgaar koken. Laatste min. garnalen door soep roeren en kort meewarmen. Soep over zes diepe borden verdelen en met peterselie bestrooien.

Lentebouillon met peultjes en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentebouillon
0-10 min -
Bekijk recept
Lentebouillon met bloemkool en groenteknikkers
Bekijk recept