Dim sums met garnalen en waterkastanje

18stuks
30 min -
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de garnalen, snijd de rug in en verwijder het darmkanaal (het donkere sliertje). Snijd de garnalen en kastanjes in stukjes en meng ze met de knoflook en de gember. Breng op smaak met zout en peper. Vouw de deegvellen open en snijd elk vel in 9 gelijke vierkantjes. Leg op elk vierkantje 1 flinke theelepel van bovenstaande vulling in het midden. Bestrijk de randjes met het ei en vouw het deeg aan de bovenkant dicht. Verhit de olie tot 180 °C en frituur de dim sums met 4-5 tegelijk in 5 min. gaar. Bestrooi met de ringetjes bosui en serveer met een dip van sojasaus.

Dim sums met garnalen en waterkastanje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wonton-Pakketjes Met Waterkastanje
30-60 min -
Bekijk recept
Spinaziedip In Brood
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur Varkensvlees
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Dim Sum van Jenny
45 min-
Bekijk recept
Siu Mai dimsum
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Dim Sum Van Rog En King'crab In Bouillon Met Shii-take
30-60 min -
Bekijk recept
Gestoomde Dim Sum Met Teriyakisaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept