Bonensalade met tonijn

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in ca. 3 minuten beetgaar koken. Overdoen in vergiet en afspoelen met koud water. Reuzenbonen afgieten. Ui pellen en in flinterdunne ringen snijden. Steeltjes van peterselie snijden, blad fijnhakken. In kom dressing kloppen van azijn, 3 eetlepels olie, zout en peper. Boontjes, ui en peterselie door dressing scheppen. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Tonijnsteaks halveren en bestrijken met resterende olie. Vis royaal bestrooien met peper en aan beide zijden ca. 1 minuut grillen (de kern moet rauw blijven). Bonensalade over vier borden verdelen, tonijn erop leggen.

Bonensalade met tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept