Sint-jakobsschelpen op avocadomousse

4
15 min
Voorgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Avocado met citroensap omscheppen. Helft van avocado met zure room en 2 el olie met staafmixer pureren (of met vork zeer fijn prakken). Op smaak brengen met helft van chilipeper en zout. Grillpan verhitten. Sint-jakobsschelpen goed droogdeppen, dun met olie bestrijken en in 1-2 min. in grillpan gaargrillen, halverwege keren. Avocadomousse over vier cocktailglazen verdelen. Rest van avocadoblokjes en sint-jakobsschelpen erop leggen. Gerecht met rest van chilipeper bestrooien. Lekker met geroosterd brood. Direct serveren.

Sint-jakobsschelpen op avocadomousse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met avocadomousse
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadomousse in tomatensaus
10 min Snack
Bekijk recept
Avocadomousse met chorizo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Avocadomousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept