1 Tijgergarnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Bleekselderij in kom leggen, kokend water erop schenken en na 1 min. bleekselderij in vergiet laten uitlekken. Van veldsla eventuele worteltjes verwijderen, rucola grof scheuren. Bleekselderij met veldsla en rucola mengen. Dressing kloppen van 5 el olie, 2 el whisky, mosterd, dragon en zout en peper naar smaak.
2 Ontdooide garnalen goed droog deppen. In koekenpan in rest van olie garnalen op matig vuur gaarbakken, af en toe omscheppen. Rest van whisky over garnalen druppelen en op hoog vuur laten verdampen. Whiskydressing opkloppen en door sla scheppen. Sla over zes grote wijnglazen verdelen. Garnalen erop leggen. Eventueel garneren met groen van bleekselderij.
Cocktail van tijgergarnalen met whisky is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen