Gekleurde minigroenten

8
10 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 tl olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.

Gekleurde minigroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Minigroenten met dragondressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met minigroenten
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept