Salade van paling met appelstroop

8
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de appelstroop met een eetlepel kokend water en teken met een theelepel die je in de stroop doopt een vierkant op elk bord. Leg binnen dit vierkant dakpansgewijs een kleiner gesloten vierkant van de plakjes radijs. Klop een dressing van 2 eetlepels olie, wittewijnazijn, suiker en mosterd en meng dit met de veldsla.
  • 2 Leg op ieder vierkant van radijs een handje veldsla. Snijd de paling in stukken die even groot zijn als het radijsvierkant (zie foto) en leg op elke salade 4 stukjes paling naast elkaar. Bestrooi de salade met zout, peper en citroenrasp naar smaak. Leg een knoopje in elk sprietje bieslook en doe op elke salade een sprietje.

Salade van paling met appelstroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept