Asperges met ansjovisboter

4
30 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de ansjovis 15 minuten weken in lauw water en dep de filets vervolgens droog. Prak ze in een diep bord fijn en meng het citroensap en de boter erdoor. Leg de asperges op vier bordjes met de punten naar één kant. Schep naast de aspergekoppen een dot ansjovisboter. Bestrooi de asperges met peterselie.

Asperges met ansjovisboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept