1 Slakropjes halveren, wassen en stronkjes eraf snijden. Slakropjes goed laten uitlekken op dubbelgevouwen theedoek. Peper wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijn knippen. Sinaasappels dik schillen tot op vruchtvlees. Boven kom met scherp mesje sinaasappelpartjes tussen vliezen uitsnijden, hierbij sap opvangen. 2 Eetlepels olie en peperreepjes door opgevangen sap roeren. Cocktailgarnalen en rivierkreeftjes erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van olie en azijn tot dressing roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Halve slakropjes over vier borden verdelen. Blaadjes iets uit elkaar trekken. Parten sinaasappel erop leggen en besprenkelen met dressing. Garnalensalade met sausje erover verdelen. Peterselie erover strooien.
Siciliaanse sinaasappel-garnalensalade is een recept van Albert Heijn