Halveer de avocado en schep het vruchtvlees eruit. Pureer het vruchtvlees met de sjalot en naar smaak groene tabasco, 2-3 eetlepels suiker, limoensap, zout en peper in de keukenmachine. Schep de puree in de ijsmachine en draai het mengsel in ca. 15 minuten tot ijs. Bewaar het ijs tot gebruik in de diepvries. Dep de ontdooide garnalen droog en maal ze met de helft van de koriander, een klein beetje suiker, 1 teentje knoflook, het uitje en naar smaak zout en peper in de keukenmachine tot grove massa. Schep er 2 el maizena door. Vorm 4 gelijke 'koekjes' van het mengsel en wentel ze door de rest van de maizena. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de koekjes hierin in ca. 5 minuten bruin en gaar. Hak voor de chilisaus de rode peper met 1 teentje knoflook fijn. Verwarm dit in een pannetje met 2 el suiker, 4 el water en een snufje zout. Pureer de rest van de koriander met de geraspte limoenschil en naar smaak zout peper en suiker in de keukenmachine. Meng de mayonaise erdoor.
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> 	 Fontein is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Gekarameliseerde zalm met crème van gegrilde broccoli van<BR> 	 Steven Fontein