Aardappelkoekjes met zalm

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, grof raspen en met schone theedoek droogdeppen. Ui fijn snijden. Aardappelrasp, ui, ei, zout en peper in kom mengen. In koekenpan olie verhitten. Van aardappelmengsel 4 grote aardappelkoeken bakken. Porties platdrukken en aan beide kanten knapperig en bruin bakken. Dille fijn knippen, 4 takjes achterhouden voor garnering. Halvanaise met fijngehakte dille mengen. Zalm laten uitlekken en vel en graatjes verwijderen. Op vier borden aardappelkoekjes leggen en halvanaise erover verdelen. Zalm hierop leggen en met takje dille garneren.

Aardappelkoekjes met zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept