Aardappeltaartjes met rivierkreeftjes

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Laat de gesmolten boter staan, zodat de melkbestanddelen bezinken. Schep met een lepel het schuim van de boter zodat een heldere gele boter overblijft. Snijd de aardappelen in plakjes van 2 mm. Leg ze dakpansgewijs in de cocottes. Strooi peper en zout op elk laagje aardappelen. Schenk de heldere boter erover. Laat de melkbestanddelen achter in de pan. Plaats de cocottes in het midden van de oven en bak de taartjes in 30 min. goudbruin en gaar. Dek de taartjes af met aluminiumfolie, als ze te bruin worden. Haal de cocottes uit de oven en giet het teveel aan boter af. Schep de aardappeltaartjes uit de cocottes. Schep de rivierkreeftjes in een kom om met de olie en voeg naar smaak citroensap toe. Leg de taartjes op 4 borden en schep de rivierkreeftjes eromheen. Verdeel de rucola rond de taartjes en de rivierkreeftjes.

Aardappeltaartjes met rivierkreeftjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rumsteaks met rode wijn en aardappeltaartjes met knolselder
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-aardappeltaartjes met blauwaderkaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartjes Met Peer En Kaas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartjes Met Tomaat
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept