Gegrilde tilapia met grof zeezout

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dille fijnsnijden. Limoen halveren. Groene schil van halve lime raspen en andere helft in dunne plakjes snijden. Saus roeren van yoghurt, dille, kappertjes en limoenschil. Zout en peper naar smaak toevoegen. Aardappelen met schil en courgettes schoonboenen en in plakken van 1/2 cm snijden. Aardappel ca. 3 min.en courgette ca. 1 min. voorkoken. Droogdeppen met keukenpapier en met olie bestrijken. 3 el olie in koekenpan verhitten en visfilets om en om gaarbakken. Vis met grof zeezout bestrooien. Intussen aardappelen ca. 4 min. krokant grillen. Halverwege courgetteplakken ernaast leggen en in 2 min. gaargrillen. Bestrooien met grof zeezout. Vis, aardappelen en courgette over 4 borden verdelen. Kappertjessaus bij vis scheppen. Limoen op vis leggen.

Gegrilde tilapia met grof zeezout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept