1 Dille fijnsnijden. Limoen halveren. Groene schil van halve lime raspen en andere helft in dunne plakjes snijden. Saus roeren van yoghurt, dille, kappertjes en limoenschil. Zout en peper naar smaak toevoegen. Aardappelen met schil en courgettes schoonboenen en in plakken van 1/2 cm snijden. Aardappel ca. 3 min.en courgette ca. 1 min. voorkoken. Droogdeppen met keukenpapier en met olie bestrijken. 3 el olie in koekenpan verhitten en visfilets om en om gaarbakken. Vis met grof zeezout bestrooien. Intussen aardappelen ca. 4 min. krokant grillen. Halverwege courgetteplakken ernaast leggen en in 2 min. gaargrillen. Bestrooien met grof zeezout. Vis, aardappelen en courgette over 4 borden verdelen. Kappertjessaus bij vis scheppen. Limoen op vis leggen.
Gegrilde tilapia met grof zeezout is een recept van Albert Heijn