Groenten met ansjovissaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ansjovis in stukjes. Pureer met de knoflook, de peterselie, de kappertjes en de olie tot een gladde saus met de staafmixer.
  • 2 Schil de bleekselderij in de lengte met een dunschiller en snijd in 3 stukken. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes met een theelepel. Snijd de helften in 3 delen en die in repen. Snijd de venkel in 8 parten en de wortel in repen van hetzelfde formaat als de komkommer. Leg de groenten met de tomaten en de radijsjes op een bord en serveer met de ansjovissaus. 3 Voor de kinderen: Snijd het blad van de 2 takjes peterselie fijn en meng met de mayonaise.

Groenten met ansjovissaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Anchoïade (ansjovissaus)
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Rundergebraad met ansjovissaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visfilet met ansjovissaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept