Mosselen met kerrie-wijnsaus

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In steelpan op laag vuur of op barbecue wijn, boter en kerriepoeder verwarmen tot boter gesmolten is. Saus in warmtebestendig kannetje schenken. Mosselen in goed ingevette grillmand uitspreiden en op barbecue 3 min. grillen. Mand af en toe schudden. Voorzichtig deel van wijnsaus in geopende mosselen druppelen. Grillmand met royaal aluminiumfolie afdekken en mosselen nog 2 min. grillen. Mosselen in schaal overdoen. Rest van saus erover schenken en peterselie erover strooien. Lekker met (op barbecue warm gemaakt) stokbrood.

Mosselen met kerrie-wijnsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept