Gerookte makreel met badjaksaus

6
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor saus in schaaltje sambal met tomatenketchup, gembersiroop en koriander tot sausje roeren.
  • 2 Makreel en nectarines met olie bestrijken. Makreel op rooster in ca. 10 min. warm laten worden. Tegelijkertijd nectarines op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 3 min. grillen. Vis schoonmaken en met warme nectarines en sambalsaus serveren. Lekker met stokbrood en kroepoek.

Gerookte makreel met badjaksaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept